Arno van der Heyden: U bevindt zich hier

In U bevindt zich hier geeft cabaretier en chansonnier Arno van der Heyden een verfrissende kijk op úw dorp Hoogkerk. Op vrijdag 24 oktober in De Theresiakapel, het Hart van Hoogkerk, kunt u getuige zijn van deze nieuwe voorstelling met verrassende lokale invloeden….

Arno brengt nieuwe liedjes en oude verhalen. Nou ja, oud… Verhalen over vroeger. Toen er nog niet in elk dorp een rotonde lag. Hoogkerk wordt eens goed onder de loep genomen. Want de rest van de wereld draait wel door. Daarvan verneemt u al genoeg op televisie, radio en in de kranten. Onder leiding van Arno maken we ons even los van die wereld. U en hij bevinden zich namelijk hier en nu!

In U bevindt zich hier speelt Hoogkerk nadrukkelijk een hoofdrol. Overdag trekt Arno erop uit om foto’s en filmpjes te maken en uw plaatsgenoten te ontmoeten. Dat maakt U bevindt zich hier tot een feest der herkenning. Ook al is de gezamenlijke conclusie dat wat hier gebeurt, waarschijnlijk overal gebeurt.

Arno van der Heyden

Arno van der Heyden is chansonnier, cabaretier, acteur en presentator. In 1992 won hij de publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Camerettenfestival in Rotterdam en sindsdien maakte hij negen muzikale cabaretvoorstellingen.

Vrijdag 24 oktober 2014
Aanvang: 20:15 uur - zaal open 19:45 uur