Dag van de Regio 2014

Ook dit jaar is er in en rondom de Theresiakapel weer van alles te doen tijdens de Dag van de Regio op zaterdag 4 oktober.

Dag van de Regio, zaterdag 4 oktober 2014 - van 11.00 tot 17.00
Theresiakapel, Hoogkerk

Ook dit jaar is er in en rondom de Theresiakapel weer van alles te doen tijdens de Dag van de Regio. De vereniging Hart van Hoogkerk heeft diverse partijen bij de organisatie betrokken en een divers programma samengesteld.
Wat is er zoal te zien, te koop, te doen en te horen?

Programma Theresiakapel

• Stip houdt in de tuin een ruilbeurs van kamerplanten en bloemzaden.
  • Bij de stand van Ineke Strating kunt u zelf een bloemstuk maken.
  • De Historische Vereniging Hoogkerk vertoont doorlopend filmpjes
  • Buurtrestaurant Gabriel : stand met soep en satéballetjes. Ook lekker met mooi weer!
  • Henk Walrecht speelt tijdens deze dag regelmatig op zijn accordeon
  • Juffies Meeleeftheater van 14-16 uur. Zie ook: www.juffies.nl
  • Beeldende kunst in de kapel van Fred Jager, keramiek van CreaRosa
  • Prachtige handgemaakte kaarten van Marika Prins
  • Amnesty International: informatiestand met brieven
  • Kinderactiviteiten: sjoelbak, voetbaltafel, tekenhoek en .... overheerlijke suikerspinnen! Met dank aan de Suikerunie!!

• De Vereniging verkoopt deze dag Cultuurstekkies: steun de vereniging en koop voor 5 euro een Pokon Cultuurstekkie. Dit is een kruiden kweekset met vijf verschillende soorten kruiden die je zelf kunt kweken. De volledige opbrengst komt ten goede aan de Vereniging Hart van Hoogkerk! Zie voor meer informatie: www.cultuurstekkie.nl
Juffies
Marika Prins
Cultuurstekkie

Ook op andere locaties (drie minuten fietsafstand) is van alles te zien en te doen:

Programma Kerkstraat

• Marjan Venema, schilderes van prachtige kleurrijke schilderijen houdt open atelier. (ook op zondag 5 oktober) Adres: Kerkstraat 41, Hoogkerk (www.marjanvenema.eu)
  • Bezoek de Brocante woonwinkel van Tierlantijn. Kerkstraat 70, Hoogkerk
  • KeramiekAtelier CreaRosa houdt open atelier, Kerkstraat 154, Hoogkerk Op dit adres zijn meerdere onderneemsters aanwezig om hun werk te presenteren:
    • Clary Pascal, Keramiek Atelier CreaRosa  www.crearosa.vpweb.nl
    • Ineke Cats, Vertaler & Docent Frans  www.inekecats.nl
    • Joke van Dijk, Jo-Bag  Handmade tire-bags and stuff www.jo-bag.nl
    • Gea Mulder, Creatief met glas, workshop decopatch op borden, bonbons maken bij u thuis. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    • Sylvia Wobbes, Snuisterie  Bloemen, cadeaus en decoratie www.snuisterie.nl
CreaRosaMarjan Venema
  • Tot slot: 's avonds is er in het Dorpshuis Hoogkerk een spetterend discofeest!
    Adres: Zuiderweg 70-4, Hoogkerk