Theaterklassieker 'Herfst in Riga'

Op vrijdag 26 september wordt in Hart van Hoogkerk de theaterklassieker 'Herfst in Riga' opgevoerd.

Herfst in Riga is een wat weemoedig, maar bij vlagen zeer amusant liefdesverhaal over twee al wat oudere mensen.
In het begin is het een strijd tussen twee totaal verschillende karakters.
Hij: Rodion Nikolajewitsj, geneesheer-directeur van een sanatorium. Zij: Lidia Vaseljevna, één van zijn patiënten.

Rodion: ''Wij zijn zo verschillend, we zullen elkaar nooit begrijpen. Daarom geef ik er de voorkeur aan om onze gesprekken strikt te beperken tot de verhouding dokter-patiënt.''

Dan volgt er een voorzichtige toenadering, soms pijnlijk maar ook af en toe hilarisch. Beiden zijn getekend door het leven, maar proberen dit ten opzichte van elkaar te verbloemen. Ze lijken nog te zeer verbonden aan vorige liefdes, maar gaandeweg wordt het duidelijk dat ze beiden een groot gemis voelen. Tijdens hun ontmoetingen praten ze over vroeger, over zichzelf, over hun zorgen en hun vreugdes, waarbij ze steeds meer hun kwetsbare gevoelens blootgeven.

Een verhaal over twee eenzame mensen, die bij elkaar, uiteindelijk misschien toch nog een nieuw geluk vinden?

Entree: € 10,=
Datum: vrijdag 26 september a.s.
Tijd: 20.15 uur
Lokatie: Hart van Hoogkerk, Zuiderweg 38, Hoogkerk

Rollen
De rollen van Rodion Nikolajewitsj en patiënte Lidia Vasiljevna worden gespeeld door Peter van Kruining en Ellen van der Graaf.  Peter van Kruining is tevens de regisseur van het stuk.

Reserveringen bij voorkeur via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 556 83 85. Op de dag zelf zijn kaarten vanaf 19.45 uur te koop aan de zaal.

Graag tot ziens in het Hart!