Lezing Natuur in de Onlanden door Wim van Boekel

De Onlanden, een wonderschoon natuurgebied ten zuidwesten van Hoogkerk, staat centraal in de lezing door Wim van Boekel. Deze oud-Hoogkerker is bioloog en secretaris van de Stichting "Natuurbelang De Onlanden".

Wim-van-Boekel-small
In zijn lezing vertelt hij over het ontstaan van dit natuurgebied en het belang ervan voor de inwoners van Hoogkerk. Aan de hand van fraaie beelden belicht hij ook de rijke variatie aan planten en dieren. Hij zal daarnaast ook ingaan op de functie van de Onlanden als waterbergingsgebied, bijv. tijdens de wateroverlast in 1998 en 2012.

Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Datum: Vrijdag 19 september 2014
Aanvang: 19.45 uur zaal open 19.30 uur
Entree: € 4,= Leden Hart van Hoogkerk € 3,=

Kaarten zijn bij voorkeur te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050 5568385 of vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de zaal.

De bar is geopend voor koffie/thee vooraf of een drankje na afloop.