13 juli Improvisatie Comedy

Theatersportvereniging Ulteam komt vrijdag 13 juli naar het Hart van Hoogkerk, voor een bijzondere voorstelling: Chicago Style Improv Comedy. Wat de spelers van Ulteam gaan spelen, weten ze nog niet. Bij improvisatie ontstaan scenes spontaan, in nauw samenspel met elkaar en in samenspraak met het publiek.

In de Chicago Style-improvisaties staan de karakters centraal: sterke en bescheiden karakters, mooie en lelijke karakters, harmonieuze en schurende karakters…ze komen allemaal langs, tijdens deze voorstelling in twee delen. In Amerikaanse stijl, zitten de bezoekers gezellig aan tafel en kan er ook tijdens de voorstelling gewoon een drankje gedronken worden.

En wat al bij voorbaat grappig is: de voorstelling is helemaal gratis, als speciale actie van beide verenigingen. Zo kan iedereen de kans pakken om te genieten van een unieke voorstelling.
Kom kijken!

Vrijdag 13 juli