De bijenhouderij door imker Luuk Hillebrands

Vrijdag 29 maart om 20 uur zal imker Luuk Hillebrands in de kerk van Leegkerk vertellen over de bijenhouderij. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen, proeven van honing en bekijken van het imkergereedschap. Meer over deze interessante lezing in het programma.

Cohda Kwartet speelt Fier!

Aanstaande vrijdag 1 maart speelt het Cohda Kwartet in de kerk van Leegkerk hun programma Fier! Zie het programma voor meer informatie.

Politieke dialoog op 2 november

Op vrijdag 2 november kunt u in dialoog met politici van zeven partijen die op woensdag 21 november meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Groningen. Kom naar de Theresiakapel en praat mee over diverse onderwerpen die - letterlijk en figuurlijk - dicht bij huis liggen. Kijk in ons programma voor meer informatie.